SEMINARS

“TANGO IS UNIQUE BUT THERE ARE INFINITE WAYS FOR ITS DEVELOPMENT”

All classes will be given in English and Spanish, at the Reina Isabel Hotel

Classes are limited and there will be the same number of leaders and followers in each class

We suggest to register with a partner

If you register without a partner you will be on a waiting list and will be notified later if there is availability.

Horacio Godoy y Maricel Giacomini

Seminar - MELODIES

Distinction of the different musical layers, distinction and interpretation. Rhythmic base, Melody, Melodic Bridges and Counteranths.

Casa Galicia: 1st floor lounge

Friday 8: 18:00 - 19:15 / 19:30 - 20:45 ( 15 min break)
Saturday 9: 14:30 - 15:45 / 16:00 - 17:15

Length 5h

€100

Seminar - FULL SENTENCES

Basic concepts in the interpretation of Milonguero style and its music. Big differences with Salon style, interpretation and music.

Casa Galicia: 1st floor lounge

Sunday 10: 17:30 - 18:45 / 19:00 - 20:15 ( 15 min break)

Length 2:30h

€50

Special Class Milonga

Casa Galicia: 1st floor lounge

Thursday 7: 17:30 - 18:45

Length 1:15h

€25

Special Class Volcadas

We go from social Milongueras volcadas to more modern Volcadas. The power of two bodies feeling and living what no other movement in Tango can give, just what a volcada generates, a unique type of sensation in the dance.

Casa Galicia: 1st floor lounge

Thursday 7: 19:00 - 20:15

Length 1:15h

€25
Selva Mastroti & Marcelo Ramer   

Seminar Milonga, Rebotes & Adornos

Reina Isabel Hotel: Baldaquino Hall

Friday 8: 11:00 - 12:30 / 12:45 - 14:15 (15 min break)

Seminar Length 3h

€50

Seminar Sacadas & Entradas

Reina Isabel Hotel: Baldaquino Hall

Saturday 9: 11:00 - 12:30 / 12:45 - 14:15 (15 min break)

Seminar Length 3h

€50

Seminar Giros, Enrosque + Tecnica y Estructura del movimiento

Reina Isabel Hotel: Baldaquino Hall

Sunday 10: 11:00 - 12:30 / 12:45 - 14:15 ( 15 min break)

Seminar Length 3h

€50
Sebastian Fausto Carpino & Stephanie Fesnau

Seminar Combinaciones ritmicas para Vals

Casa Galicia: 1st floor lounge

Friday 8 14:30 - 16:00 / 16:15 - 17:45

Seminar Length 3h

€50

Seminar BOLEOS: ESTRUCTURA Y COMBINACIONES

Casa Galicia: 1st floor lounge

Saturday 9 17:30 - 19:00 / Sunday 10: 15:30 - 17:00

Seminar Length 3h

€50

Special Class Técnica Follower by Stephanie Fesnau

Casa Galicia: 1st floor lounge

Saturday 9 19:15 - 20:45

Seminar Length 1:30h

€25