SEMINARE

“TANGO GIBT ES NUR EINEN, ABER ES GIBT UNENDLICH VIELE WEGE IHN ZU GESTALTEN”

Die Anzahl der Teilnehmer pro Unterrichtsstunde ist begrenzt und das Verhältnis Leader/ Follower wird immer ausgewogen sein.

Alle Stunden werden auf Englisch und Spanisch.

Wir empfehlen die Anmeldung als Paar. Frauen, die an Unterrichtsstunden und Seminaren teilnehmen wollen, müssen einen Partner haben.

Horacio Godoy y Maricel Giacomini

Seminar - MELODIES

Distinction of the different musical layers, distinction and interpretation. Rhythmic base, Melody, Melodic Bridges and Counteranths.

Casa Galicia: 1st floor lounge

Freitag 8: 18:00 - 19:15 / 19:30 - 20:45 ( 15 min break)
Samstag 9: 14:30 - 15:45 / 16:00 - 17:15

Length 5h

€100

Seminar - FULL SENTENCES

Basic concepts in the interpretation of Milonguero style and its music. Big differences with Salon style, interpretation and music.

Casa Galicia: 1st floor lounge

Sonntag 10: 17:30 - 18:45 / 19:00 - 20:15 ( 15 min break)

Length 2:30h

€50

SPEZIAL-Klasse Milonga

Casa Galicia: 1st floor lounge

Donnerstag 7: 17:30 - 18:45

Length 1:15h

€25

SPEZIAL-Klasse Volcadas

We go from social Milongueras volcadas to more modern Volcadas. The power of two bodies feeling and living what no other movement in Tango can give, just what a volcada generates, a unique type of sensation in the dance.

Casa Galicia: 1st floor lounge

Donnerstag 7: 19:00 - 20:15

Length 1:15h

€25
Selva Mastroti & Marcelo Ramer   

Seminar Milonga, Rebotes & Adornos

Reina Isabel Hotel: Baldaquino Hall

Freitag 8: 11:00 - 12:30 / 12:45 - 14:15 (15 min break)

Seminar Length 3h

€50

Seminar Sacadas & Entradas

Reina Isabel Hotel: Baldaquino Hall

Samstag 9: 11:00 - 12:30 / 12:45 - 14:15 (15 min break)

Seminar Length 3h

€50

Seminar Giros, Enrosque + Tecnica y Estructura del movimiento

Reina Isabel Hotel: Baldaquino Hall

Sonntag 10: 11:00 - 12:30 / 12:45 - 14:15 ( 15 min break)

Seminar Length 3h

€50
Sebastian Fausto Carpino & Stephanie Fesnau

Seminar Combinaciones ritmicas para Vals

Casa Galicia: 1st floor lounge

Freitag 8 14:30 - 16:00 / 16:15 - 17:45

Seminar Length 3h

€50

Seminar BOLEOS: ESTRUCTURA Y COMBINACIONES

Casa Galicia: 1st floor lounge

Samstag 9 17:30 - 19:00 / Sonntag 10: 15:30 - 17:00

Seminar Length 3h

€50

SPEZIAL-Klasse Técnica Follower by Stephanie Fesnau

Casa Galicia: 1st floor lounge

Samstag 9 19:15 - 20:45

Seminar Length 1:30h

€25